De ce este esențială curățenia profesională într-o sală de fitness?

Mergem la sala de fitness pentru a ne “curăța” de kilogramele în plus, însă este aceasta suficient de curată pentru a ne oferi siguranța că nu plecăm de acolo cu mai multe bătăi de cap? Poate că nu v-ați întrebat niciodată acest lucru, însă ar fi timpul să o faceți atât din statutul de client, cât mai ales din cel de proprietar sau administrator al unei săli de fitness.

Este important să păstrați sala de fitness curată pe tot parcursul anului, nu doar la inaugurare sau atunci când primiți aparate și echipamente noi sau doriți să promovați anumite avantaje și să atrageți mai mulți clienți. Nu, curățenia în sala de fitness trebuie să devină o etichetă pentru care aceasta să fie recunoscută în rândul clienților și o referință pentru toate sălile de fitness.

Sala de fitness pe care o administrați are nevoie de o curățenie profesională?

Nu numai că multe săli de fitness sunt zone cu trafic foarte ridicat, dar sunt și extrem de expuse la un grad ridicat de murdărie. Fiecare persoană care intră în sală va transpira și lăsa urme pe suprafețele tranzitate, iar acele șervețele dezinfectante nu pot funcționa la fel de optim precum spălarea sau curățarea profesională a acestor zone / suprafețe, chiar dacă toată personalul și clienții le-au folosit în mod corespunzător.

Diligență și consecvența sunt esențiale pentru menținerea unei săli de fitness curate, pentru sănătatea și siguranța angajaților și a clienților. Utilizarea de către angajați a spray-urilor sanitare și deodorizantelor este un prim pas, dar, pentru a asigura cu adevărat curățenia în sala de fitness, este o idee bună să apelați la servicii profesionale de curățenie.

Valoarea unei săli de fitness curate

Sălile de fitness sunt despre sănătate. În timp ce oamenii vin la sala de fitness pentru a-și îmbunătăți sănătatea prin exerciții cardio și de forță, mediul pe care dumneavoastră îl puneți acestora la dispoziție nu ar trebui să le pericliteze sănătatea. Sălile de fitness reprezintă unele dintre locurile tranzitate de foarte multe persoane zi de zi, ținând cont că unele activează în regim non-stop.

Astfel, intrăm în contact cu echipamente, uși și multe altele atunci când deschidem ușa unei săli de fitness. Dezinfectarea este esențială pentru a preveni îmbolnăvirea clienților, însă nu este suficientă; în plus pe lângă dezinfectare, curățenia profesională a sălii de fitness se referă și la aerisirea și înlăturarea mirosului de transpirăție deloc străin multora dintre clienți. Din fericire, în București există firme de curățenie specializate în astfel de servicii la prețuri extrem de rezonabile.

Unul dintre punctele forțe ale unei săli de fitness este curățenia, îndeosebi vara, atunci când mulți dintre noi merg mai des la sala pentru a arăta bine în vacanță. Ce este de făcut? Cu siguranță să solicitați serviciile profesionale de curățenie ale unei firme cu experiență. Este un prim (și cel mai important pas) pentru a vă arăta grija și respectul pentru clienții dumneavoastră, în egală măsură pentru a vă îngriji să îi păstrați într-o perioadă în care industria devine tot mai competitivă.

Curățenia profesională este de departe cea mai bună investiție și vă ajută să perpetuați un obicei sănătos; dincolo de aceasta, vă educați clienții în spiritul unui mediu sănătos, propice pentru toți cei care iubesc mișcarea, de la copii și adolescenți la adulți și vârstnici. Oferindu-le condiții moderne și un mediu curat și igienic în care să se relaxeze și să lucreze la a deveni cea mai bună variantă a lor îi veți fideliza și îi veți convinge de valorile acestui business.

Publicat in 31 Iulie 2019

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti