Curatenie dupa constructor

Unul dintre principalele domenii de activitate ale firmei noastre se refera la curatenia dupa constructor, utilizarea echipamentelor si a materialelor de calitate, experienta de peste cinci ani si portofoliul stufos de clienti fiind elementele care ne recomanda. Pentru cei mai putin familiarizati cu serviciile de curatenie dupa constructor, enuntam o parte din etapele parcurse de catre specialistii nostri:

•Principalul obstacol in procesul de curatenie dupa constructor este reprezentat, fara doar si poate, de cantitatea uriasa de moloz pe care o intalnim la fata locului. Firma noastra de curatenie foloseste utilaje speciale pentru indepartarea molozului si il transporta in locatii special amenajate.

•Odata ce molozul este indepartat in totalitate, urmatoarea noastra tinta este nivelul ridicat de praf regasit pe pardoseala. Primul pas pe care il efectuam este cel de aspirare a prafului de pe diversele suprafete sau elemente de decor interior, stergem pardoseala, peretii si tamplaria si incercam sa oferim incaperilor un grad cat mai scazut de murdarie in vederea parcurgerii urmatorilor pasi.

•Una dintre problemele majore a procesului de curatenie dupa constructor este reprezentata de starea peretilor. Urmele de moloz, degradarea vopselei sau eventualele pete trebuiesc indepartate folosind unelte speciale. La nevoie, putem asigura minime reparatii sau chiar o revopsire a peretilor cu vopsea lavabila de interior.

•Asa cum afirmam anterior, suntem o firma de curatenie cu o vechime pe piata, personalul nostru avand o experienta de peste cinci ani in prestarea acestui tip de servicii. Dupa ce parcurgem pasii anteriori cu meticulozitate, trebuie sa trecem la un proces de curatenie adaptat oricarui tip de imobil. Stergem pardoselile si indepartam eventualele resturi de moloz sau pete de ciment, asiguram o stergere a prafului de pe obiectele de mobilier si tamplarie si ne indreptam atentia catre geamuri, sticla necesitand o atentie sporita pentru a i se reda stralucirea de altadata.

•Nu in ultimul rand, avem un standard ridicat care implica adaptarea sarcinilor noastre la necesitatile clientilor. Desi suntem o firma de curatenie cu tarife foarte scazute, asiguram chiar si servicii conexe de curatare a aparatelor electronice si electrocasnice, obiectelor de uz personal sau chiar a accesoriilor.

Publicat in 13 Noiembrie 2013

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti