Curatenie Hale Industriale In Bucuresti

Curatenie profesionala pentru hale industriale

Nevoia de curatenie in hale industriale este la fel de impetuoasa ca cea din birouri sau spatii locative, iar echipa Global Cleaning Solutions o stie cel mai bine. Oferim servicii premium de curatenie in halele industriale din Bucuresti si imprejurimi, cu aceeasi eficienta ce ne-a devenit eticheta. Curatam, spalam si lustruim halele industriale la standarde exceptionale, respectand legislatia legala si profesionala, mentinand in acelasi timp un nivel superior al serviciilor pentru clienti.

Abordarea noastra flexibila in ceea ce priveste specificatiile si preturile inseamna ca putem adapta un pachet de curatenie care sa corespunda exact cerintelor si bugetului clientilor nostri. Parteneriatele de succes pe care le-am dobandit de-a lungul experientei se datoreaza unei abordari personale si colaborative.

Numarul 1 in curatenie hale industriale!

Atribuim succesul nostru fortei de munca dedicate si harnice, respectiv intregii echipe Global Cleaning Solutions care dedica acelasi efort atat curateniei din spatii locative sau birouri, cat si curateniei din halele industriale din Bucuresti si imprejurimi.

Global Cleaning Solutions este un furnizor de servicii complete in segmentul de curatare industriala si garantam ca folosim tehnologia de curatare de ultima ora!

Incepem cu o analiza si oferta, pregatim liste de verificare, indeplinim toate sarcinile si prezentam o propunere pentru optimizarea proceselor.

Ce presupune curatenia in hale industriale?

  • Curatenia periodica
  • Igienizarea si sterilizarea halelor
  • Pregatirea planurilor de curatenie
  • Curatarea echipamentelor si a instalatiilor
  • Curatarea halelor in urma lucrarilor de renovare
  • Curatarea salilor de productie si a spatiilor de depozitare.

De ce Global Cleaning Solutions?

Global Cleaning Solutions este un aliat perfect pentru curatarea halelor industriale si comerciale. Deoarece echipamentul este silentios si eco-friendly, acesta va genera un sentiment de siguranta si bunastare in randul angajatilor dumneavoastra. Echipamentele noastre premium pot colecta toate tipurile de deseuri care se gasesc in mod obisnuit in industrie: rumegus din lemn, otel, aluminiu, polistiren expandat, praf, tesaturi etc. In Bucuresti, zeci de hale industriale si comerciale au apelat, deja, la serviciile Global Cleaning Solutions, deoarece sunt extrem de fiabile si eficiente.

Avantajele colaborarii cu Global Cleaning Solutions

Curatenie si igiena

Serviciul de curatenie in hale industriale raspunde nevoii de curatenie si igiena a angajatilor. Ne ocupam atat de eliminarea excesului de ambalaje sau alte elemente nefolositoare, dar si de igienizarea spatiului cu substante eco-friendly, care nu produc alergii. Ne preocupam pentru ca fiecare angajat sa se bucure la job de aceeasi siguranta a mediului de acasa.

Garantia excelentei

Global Cleaning Solutions revolutioneaza si imbunatateste calitatea serviciilor de curatenie in hale industriale si nu numai pentru ca dumneavoastra si angajatii sa va puteti bucura de un mediu sanatos. Impartasim excelenta cu cele mai mare companii care pun un pret deosebit pe cel mai mare castig pe care il pot avea: siguranta angajatilor.

Reducerea costurilor

Global Cleaning Solutions nu doar revolutioneaza serviciile de curatenie, ajutandu-va sa va atingeti obiectivul de excelenta, dar va ajuta sa eficientizati costurile alocate pentru mentenanta halelor industriale. Gratie serviciilor noastre, dumneavoastra platiti mai putin decat ati face-o pentru o curatenie traditionala, nu la fel de eficienta.

Produse & echipamente premium

Dispunem de produse si echipamente premium gratie carora eficientizam cu de pana la 5 ori mai mult curatenia in hale, ramanand in acelasi timp la preturi accesibile. Produsele pe care le utilizam pentru curatarea halelor industriale sunt eco-friendly, pentru a nu interfera cu produsele depozitate in astfel de locatii, in timp ce dispozitivele de curatare sunt extrem de silentioase.

© Copyright 2010 - 2019 Global Cleaning Solutions