Top 3 locuri din birourile bucurestene populate cu germeni

Curățenia în birourile din București este o reală necesitate atât pentru angajați și angajatori, cât și pentru clienți. În timp ce cu toții am putea respira ușurați atunci când sezonul gripei se va termina, asta nu înseamnă că germenii vor dispărea în lumina soarelui de vară. Din păcate, germenii și boala pot fi răspândite, indiferent de anotimp. Iată câteva dintre locurile surprinzătoare din biroul dumneavoastră care conțin germeni:

1.Bucătăria

Ați putea fi surprins că nu este toaleta! Nu, locul în care se regăsesc cei mai mulți germeni este probabil ultimul loc la care vă puteați gândi, mai ales că aici cel mai probabil mâncați sau vă relaxați.

Frigiderul, cuptorul cu microunde, blaturile, chiuvetele, mânerele de la robinet și blaturile de masă pot fi mediile care favorizează germenii, dacă nu sunt șterse sau curățate în mod regulat. Particulele alimentare vechi sau resturile lipicioase sunt motive de reproducere pentru germeni, iar dacă anagajații nu se îngrijesc de eliminarea resturilor lor, e posibil ca transferul de germeni să înceapă chiar de la aceștia.

Articolul cu cei mai mulți germeni din bucătărie: Buretele

Cu toate că probabil angajații nu își curăță / spală vasele murdare, luându-le cu ei acasă, buretele ar putea fi folosit pentru a elimina resturile alimentare de pe caserole / farfurii sau alte vase. Dar când a fost ultima dată când acel burete a fost înlocuit sau igienizat? V-ați spălat pe mâini după ce l-ați atins? Bureții de vase pot avea peste 10 milioane de bacterii pe centimetru pătrat și probabil nu sunt schimbați sau igienizați suficient. Dacă utilizați acest burete din orice motiv, spălați-vă bine pe mâini ulterior folosirii acestuia.

2.Biroul personal

Ați citit bine. Încă nu am ajuns la toaletă, acolo unde v-ați gândi că se află cei mai mulți germeni. Atunci când te gândești la contactul pe care îl ai cu lumea exterioară înainte de a ajunge la birou - chiar și doar pentru a deschide ușa din față sau a apăsa butonul pentru a ridica ascensorul - mâinile vin în contact cu o mulțime de germeni. Te speli întotdeauna pe mâini sau folosești gel dezinfectant înainte de a atinge tastatura, mouse-ul sau telefonul?

Servieta sau poșetă au fost cel mai probabil plasate pe podeaua unui alt birou, într-o întâlnire. Atunci când mergeți la prânz, probabil că ați pus servieta sau poșeta sub masa din restaurant. Ai lăsat-o vreodată pe birou? Dacă da, cât de des ștergeți biroul?

Spațiul de lucru devine un loc și mai germinativ dacă lucrați într-un plan de birou deschis. Curățenia în birourile din București în stil open space devine cu atât mai mult mai necesară cu cât aici lucrează zilnic zeci de persoane care mai mult ca sigur vor aduce cu ei bacterii și germeni din exterior.

Articolul cu cei mai mulți germeni din birou: Tastatura

În cadrul unui studiu recent au fost testate peste 5.000 de suprafețe pentru molecule de ATP. Prezența acestei molecule poate indica niveluri ridicate de virus și bacterii prezente. Cu cât este mai mare numărul de molecule de ATP, cu atât sunt mai multe virusuri și bacterii. Astfel, 69% din tastaturile de birou au testat peste 100 ATP. Aceste rezultate argumentează nevoia acută de curățenie în birourile din București.

3.Sala de așteptare

Da, am ajuns la finalul listei fără a menționa toaleta. Studiile spun că toaleta este de fapt redusă pe listă datorită atenției suplimentare acordate în general acestei zone a biroului de către compania dumneavoastră de curățenie. Există o mare probabilitate ca aceasta să fie curățată în profunzime în fiecare zi, dacă nu chiar de mai multe ori pe zi.

Adesea se trece cu vederea acumularea de murdărie și germeni de pe canapea, mese, mânerele și ramele ușilor, covoare și mochete. Asigurați-vă că, atunci când angajați o companie pentru servicii de curățenie în birouri, se va acorda o atenție deosebită curățeniei din această zonă.

Articolele cu cei mai mulți germeni din sala de așteptare: Cotierele scaunelor și canapelelor

Mânerul ușii poate fi, de asemenea, un vinovat probabil, dar multe birouri au uși automate. Cu toate acestea, aproape toate birourile vor avea canapele sau scaune în sala de așteptare. Ați dori să credeți că toți cei care vin la biroul dumneavoastră au o igienă bună, dar, din păcate, nu este așa întotdeauna. Cotierele scaunelor și canapelelor pot fi aspirate, dar se dezinfectează? Menționează acest lucru companiei contractate pentru curățenia în birourile din București pentru a gândi un plan eficient de igienizare în acest mediu.

Publicat in 08 Noiembrie 2019

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti