Echipa Urgent Curat va ofera cateva sfaturi generale pentru curatenia casnica

Când vine vorba de curățenie, profesioniștii care lucrează în firmele profesionale ce oferă astfel de servicii cunosc multe trucuri care transformă acest proces anevoios dintr-o corvoadă într-o activitate relativ placută și ușor de desfășurat.

În continuare, echipa Urgent Curat vă oferă cateva dintre cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste curățenia de zi cu zi:

Cum întreținem geamurile?

Este destul de simplu să împiedici geamurile să se aburească - trebuie să adaugi doar o cantitate mică de glicerină sau să speli geamurile cu apă și detergent. De asemenea, te poți asigura că toate sursele de ventilație din exterior sunt deschise, astfel încât să permiti aerului umed sa iasă în exterior.

Când vine vorba de spălatul geamurilor, este bine sa cureți zonele de sticlă prin mișcări verticale pe una dintre suprafețe și prin mișcări orizontale pe cealaltă. Acest lucru îți va permite să identifici rapid ce parte a suprafeței de sticlă trebuie curațată mai bine.

Curățarea suprafețelor lemnoase

Pardoselile din esență de lemn tare sunt predispuse să iși piardă strălucirea odată cu trecerea timpului și au nevoie de tratamente potrivite, în special dacă vrei să le păstrezi intacte și dacă dorești să le protejezi de uzură sau zgârieturi.

În general, mobilierul din lemn nu este chiar atât de greu de curățat. Ca și în cazul altor tipuri de mobilier, este indicat să îl ștergi de praf săptămânal.

La fel ca și în cazul podelelor din lemn, îl poți curăța foarte bine cu ceară. În comerț există multe sortimente de ceară pentru curățarea mobilierului din lemn, produse care te pot ajuta în acest proces.

Atunci când lustruiești mobilierul din lemn, este indicat să ai în vedere anumite aspecte. De exemplu, este indicat sa utilizezi o cârpă moale din bumbac, dar și să lucrezi cu mișcări circulare gentile, fără a afecta suprafețele curățate.

Petele de vin roșu

Dacă obișnuiești să consumi vin roșu destul de des, atunci știi că deseori există posibilitatea să verși vinul pe covor sau pe mobilă. Cu toate acestea, procesul de curățare a acestor pete este mai ușor decât crezi.

În primul rand, este important să acționezi cât mai rapid. Nu îi permite respectivei pete să intre în țesătură deoarece îți va fi apoi destul de greu să o cureți.

Aplicarea unei cantități mici de sare peste pată va preveni impregnarea acesteia în covoare.

Există mai multe soluții în ceea ce privește curățarea petelor de vin roșu, deși produsele pentru curățarea covoarelor sunt cele mai populare. Nu este indicat să apeși și să freci cu forță, deoarece poți distruge țesătura covorului.

Publicat in 19 Octombrie 2018

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti