Accesorii indispensabile pentru curatenie

Indiferent dacă tocmai v-ați mutat la casă nouă sau căutați să completați trusa de curățenie uzuală, am pus la punct o listă cu instrumente de curățenie esențiale.

1. Un burete bun

Există o mare varietate de bureți. Este util să ai un burete clasic - mai ales unulcu o parte abrazivă pentru a face față oricărei suprafețe foarte murdare. Dar dacă doriți să analizați și alte opțiuni, puteți încerca un burete profesional, care își schimbă textura în funcție de temperatură sau bureții de silicon care sunt foarte rezistenți.

2. Prosoape albe

Țineți mereu la îndemână prosoape albe. Se vor potrivi întotdeauna pentru sarcinile de curățenie, veți ști când sunt murdare și pot fi ușor decolorate și dezinfectate fără a fi distruse. O alternativă ecologică este tăierea tricourilor vechi.

3. Cârpe din microfibră

La fel ca prosoapele albe, țineți la îndemână câteva cârpe din microfibră. Acestea pot curăța adesea suprafețele singure sau doar cu puțină apă și nu ar trebui să zgârie sau să lase dungi în urmă (sunt excelente pentru ferestre).

4. O racletă

Aceste mici instrumente sunt indispensabile pentru îndepărtarea mucegaiului. De asemenea, funcționează excelent pe ferestre. Dacă racleta dvs. lasă dungi sau pur și simplu nu funcționează la fel de bine ca odinioară, veți ști că este timpul să o înlocuiți.

5. O găleată

O găleată de dimensiuni mari nu numai că vă poate depozita produsele de curățare, ci poate fi folosită și pentru ștergerea podelelor și o multitudine de alte sarcini de uz casnic.

6. O sticlă cu pulverizator

Păstrați sticlele cu pulverizator la îndemână dacă vreodată trebuie să clătiți ceva cu apă sau dacă vreți să încercați să vă faceți propriile produse de curățare.

7. O perie

Un burete sau o cârpă nu funcționează întotdeauna, așa că țineți la îndemână o perie de curățat pentru toate scopurile, pe care să o folosiți pe plăci de gresie / faianță, căzi, corpuri de iluminat și pete dure.

8. O periuță de dinți

Când aveți nevoie să curațați zone mai înguste, o periuță de dinți este o opțiune excelentă. Dezinfectați câteva periuțe de dinți vechi și puneți-le la lucru pe chit, chiuvetă și toate celelalte colțuri din casă.

9. O mătură, un făraș și un mop

Dacă aveți suprafețe dure, cum ar fi lemn, plută și linoleum, veți avea nevoie de instrumente pentru a le curăța. Ar trebui să consultați instrucțiuni diferite pentru diferite tipuri de pardoseli, dar majoritatea oamenilor se pot descurca dacă au o mătură, un făraș și un mop de praf.

10. Un aspirator

Indiferent dacă este vorba de un Roomba, un Dyson sau un aspirator clasic, aveți nevoie de una dintre aceste mașini pentru a menține podelele curate și alergiile la distanță.

Publicat in 01 Aprilie 2021

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti