De ce firma noastra de curatenie?

Global Cleaning Solutions SRL este o firma cu capital privat ce-si desfasoara activitatea in domeniul curateniei. Avem o experienta de mai bine de 10 ani in acest domeniu, in ultimii ani fiind clasati in topul celor mai bune firme de profil din Romania. Activitatea noastra presupune mult profesionalism, experienta si utilizarea celor mai bune echipamente si produse, intreg acest cumul de factori conducand la rezultate impecabile.

Actionam pe toata suprafata orasului Bucuresti si imprejurimi, targetul nostru fiind atat firmele cat si localurile, salile de sport, institutiile publice sau persoanele private. Scopul nostru este imbunatatirea constanta a serviciilor si aducerea in prim plan a celor mai bune produse si echipamente de curatare. Personalul nostru calificat ne ajuta enorm de mult, drept dovada sutele de contracte incheiate cu partenerii nostri privind servicii complete de curatenie.

Ce presupune activitatea noastra? Utilizand echipamente de ultima generatie si produse 100% ecologice, specialistii nostri se deplaseaza in locatiile stabilite de dvs si isi desfasoara activitatea in functie de tipul murdariei. Nu se stabileste un anumit tip de activitate, functie de ceea ce gasim la fata locului actionam in consecinta. Rezultatul muncii noastre? O incapere curata, imaculata am indrazni sa spunem, o incapere in care o sa va faca placere sa va petreceti timpul liber si de care o sa fiti cu adevarat mandrii.

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti