Un spatiu comercial primitor trebuie sa fie neaparat bine intretinut, motiv pentru care curatenia in spatiile comerciale reprezinta un ingredient cheie pentru ca un business sa aiba succes

La fiecare interventie se realizeaza dezinfectarea spatiului.

Data fiind insa toata aceasta importanta pe care curatenia o are pentru confortul oferit de un spatiu comercial anume, este de la sine inteles faptul ca trebuie sa te preocupe in cele mai mici detalii. Serviciile noastre de curatenie pentru spatii comerciale reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face!

Ne ocupam de curatenia in spatiul tau comercial si te asiguram ca vei avea parte de cele mai bune rezultate! Oferim servicii premium, intocmai pentru ca rezultatul final sa iti ofere cat mai multa satisfactie.

Stabilim cu fiecare client in parte necesitatile sale, iar mai apoi pregatim un pachet de servicii de curatenie in functie de nevoi si buget, iar astfel putem pune bazele unui parteneriat de succes pentru o lunga durata.

Cea mai buna alegere pentru curatenia in spatii comerciale

De-a lungul timpului am investit in aparatura de ultima generatie, solutii eficiente si totodata am acumulat experienta necesara pentru a putea spune astazi ca serviciile noastre reprezinta cea mai buna alegere pentru curatenia in spatiile comerciale.

Oferim servicii complete de curatenie iar in urma interventiei noastre ai garantia ca spatiul comercial pe care il detii a fost curatat in cele mai mici detalii.

Pentru inceput, vom analiza spatiul pe care urmeaza sa il curatam, il vom verifica pentru a putea stabili lucrarile de curatenie ce trebuie efectuate, iar in final vom veni cu o oferta pentru curatarea spatiului comercial.

Ce implica operatiunea de curatenie in spatii comerciale?

Pentru a asigura o curatenie luna, urmam o serie de pasi care implica:

 •  Realizarea unui plan de curatenie
 •  Curatarea peretilor, a tavanului, a tevilor si a tubulaturii existente
 •  Operatiuni de igienizare si sterilizare
 •  Curatarea echipamentelor si instalatiilor
 •  Curatarea spatiilor comerciale dupa renovare
 •  Curatarea spatiilor de productie si depozitare

Curatenie autonoma cu roboti de ultima generatie

Venim in ajutorul operatorilor comerciali cu un concept unic de curatenie pe piata din Romania. Pentru a creste eficienta, calitatea si randamentul operatiunilor de curatenie si intretiunere a spatiilor comerciale, Interior Cleaning Solutions vine in intampinarea clientilor cu o abordare unica in Romania. In calitate de unic importator si distribuitor LionsBot, va punem la dispozitie trei tipuri de roboti autonomi ce vor asigura curatenia pardoselilor prin operatiuni de aspirare, periere si spalare.

Proiectati si construiti in Singapore, robotii LinosBot vor eficientiza procesul de curatenie, producand rezultate superioare, folosind mai putine substante, intr-un timp redus.

Cunoasteti robotii

LeoScrub

Durata de viata lunga a bateriei, mecanisme unice de curatare a pardoserilor, uscare rapida. Ofera performante de top in industria curateniei.

LeoScrub poate aplica o presiune de pana la 50kg, in functie de tipul pardoselii. Avantajul este eliminarea substantelor chimice dure si abrazive, utilizand presiunea ideala pentru curatare.

Periile de curatare au o durata de viata de cel putin 6 luni. Acestea sunt de asemenea inlocuite cu usurinta. Indiferent de tipul pardoselii, avem peria ideala pentru asigurarea curateniei la cele mai inalte standarde.

LeoScrub vine echipat cu un sistem de colectare a umezelii excesive ramase in urma procesului de curatare. Acesta, cuplat cu sistemul pentru dozare precisa a apei, vor lasa pardoselile uscate in urma procesului de curatare.

LeoMop

LeoMop va ofera 10 ore de functionare continua, cu o pauza de reincarcare de doar 2 ore, cu un nivel sonor de sub 50db.

Alimentati de o retea ampla de senzori LIDAR, camere de profunzime si 5 sonare, LeoMop este capabil sa traverseze zonele cu trafic intens cu urmarirea activa a obstacolelor si sa se adapteze la mediile in schimbare - perfect pentru curatarea de zi, dar si de noapte.

Datorita sistemului precis de dozare a apei, LeoMop utilizeaza de 80 de ori mai putina apa comparativ cu procedeele clasice de curatare. 600ml pe ora este cantitatea de apa pe care LeoMop o utilizeaza pentru curatare.

LeoMop genereaza doar 55db in timpul curateniei. Acesta poate fi utilizat in timpul zilei, asigurand astfel liniste in spatiul dvs.

The Rex

Rex are capacitatea de a curata ~4000mp intr-o singura ora. Bateria are un ciclu de viata de 8, pana la 10 ore de functionare continua intre incarcari.

Rex este dotat cu un LIDAR ce are diametru de detectie de 200m. Aditional, este echipat cu 4 camere de adancime, si 3 scanere sonar, ceea ce ii ofera o imagine clara, in timp real a intregului spatiu.

Dupa fiecare ciclu de curatare, acesta revine automat la propria sa statie de incarcare. Rex este dotat cu un rezervor de recuperare a apei folosite de 140L, si unul de apa curata si solutie de spalare de 140L.

Rex vine echipa cu sistem anti spuma, si pentru dozarea substantelor de curatenie. Prin acestea, Rex poate controla cu precizie raportul dintre substantele de curatare si apa, asigurand eficienta si economii pe termen lung, oferind in acelasi timp curatenia optima.

Avantajele folosirii robotilor autonomi:

 •  Reducerea personalului necesar curateniei
 •  Reducerea costurilor de curatenie
 •  Reducerea cantitatii substantelor utilizate in procesul de curatenie
 •  Eliminarea posibilelor erori umane
 •  Productivitate crescuta
 •  Program strict de curatare, inclusiv pe timp de noapte
 •  Eficienta crescuta a procedeelor
 •  Control automat al robotilor si procedurilor

De ce sa ne alegi pe noi?

Profesionalismul de care dam dovada in fiecare colaborare si experienta acumulata de-a lungul timpului in domeniul serviciilor de curatenie ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere pe care o poti face.

Folosim aparatura de ultima generatie, substante sigure, prietenoase cu mediul inconjurator, si dam dovada de promptitudine. Iar acestea nu sunt singurele motive pentru care ar trebui sa colaborezi cu noi. Iata alte cateva beneficii de care te vei bucura in urma parteneriatului cu echipa noastra:

Asiguram conditii de curatenie perfecta

Curatenia si igiena sunt obligatorii intr-un spatiu comercial. Iar daca ti-ai propus sa oferi cele mai bune conditii clientilor care iti calca pragul, atunci colaborarea cu noi le va asigura aceste conditii.

Nu uita: curatenia in spatiul tau comercial reprezinta un prim pas catre succes!

Garantam calitatea serviciilor

Calitatea reprezinta cel mai important criteriu de alegere al produselor si serviciilor pe care le cumperi. Drept urmare, iti garantam faptul ca serviciile de care vei beneficia daca ne alegi pentru curatenie in spatiul tau comercial vor fi de cea mai inalta calitate.

Punem mare pret pe calitatea serviciilor oferite si nu facem niciodata rabat de calitate.

Costuri accesibile

Important este sa stii ca vei avea parte de servicii de curatenie de calitate superioara, fara a fi necesar sa faci o investitie greu de suportat de catre bugetul companiei tale. Preturile practicate de compania noastra sunt accesibile si gasim solutii pentru fiecare buget in parte. Drept urmare, nu ar trebui decat sa ne contactezi pentru a solicita o oferta.

Folosim doar solutii si aparatura de ultima generatie

Suntem mereu la curent cu inovatiile din domeniul curateniei, motiv pentru care investim constant in aparatura si solutiile folosite in timpul curatarii spatiilor comerciale. Astfel, ai garantia eficientei lucrarilor noastre de curatare.

Mai mult decat atat, folosim produse eco-friendly, motiv pentru care nu ar trebui sa iti faci griji pentru siguranta si confortul clientilor si angajatilor tai.

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti