Curatenie la domiciliu Bucuresti

Curatenie profesionala pentru case, apartamente si spatii de locuit

Curatenia la domiciliu nu mai este de foarte mult timp o necunoscuta pentru familiile moderne, majoritatea persoanelor optand pentru o astfel de alternativa in momentul in care realizeaza faptul ca timpul petrecut cu cei dragi se diminueaza in mod drastic. Mai mult decat atat, gramul de energie care va ramane dupa o zi aglomerata la birou poate fi indreptat catre o activitate de divertisment, in loc sa il risipiti si pe acesta cu o curatenie generala in bucatarie. Motivele din cauza carora puteti alege sa optati pentru serviciile de curatenie la domiciliu sunt dintre cele mai variate, iar competitivitatea acerba care se asterne in acest segment al serviciilor nu face altceva decat sa va convinga, inca o data, de faptul ca exista echipe specializate care pot duce la bun sfasit sesiunile indelungate de curatenie pe care obisnuiati sa le efectuati pe cont propriu.

Alegand optiunea de curatenie la domiciliu pe care v-o propune echipa Global Cleaning Solutions, toate grijile referitoare la resursele financiare pe care trebuia sa le alocati acestei sarcini dispar definitv. Cu un buget accesibil, casa dumneavoastra va arata impecabil in fiecare weekend, fara a mai fi nevoie sa va achizitionati intreaga gama de produse de curatenie ori sa investiti in echipamentele electrocasnice adiacente, precum aspiratorul sau accesoriile de sters praful. Global Cleaning Solutions va ofera siguranta echipamentelor si a ustensilelor profesionale de curatenie, oferindu-va totodata optiunea de a alege intre produsele chimice si cele 100% bio pentru curatarea spatiului personal.

Direct proportional cu reperele dimensionale ale propriului camin si cu nevoile dumneavoastra am configurat servicii de curatenie la domiciliu separate, respectiv cel de intretinere si serviciul de curatenie generala. Primul mentionat intregeste procedurile pe care le efectuati periodic pentru a va reimprospata locuinta, asa cum ar fi stergerea minutioasa a prafului, aspirarea pardoselilor, a mochetelor sau a covoarelor pufoase, dar si dezinfectarea obiectelor din spatiile sanitare. Curatenia generala nu face altceva decat sa completeze lista acestor operatiuni, cel mai comun seviciu adiacent fiind acela de spalare a geamurilor, a usilor, a pervazurilor sau a blaturilor din jurul ferestrelor.

Niciun coltisor al casei dumneavoastra nu este lasat deoparte in cadrul serviciului de curatenie la domiciliu in regim "general", acesta fiind solicitat cu precadere in aproprierea sarbatorilor ori a evenimentelor importante din parcursul cotidian al fiecarui client. Acest lucru nu este de mirare, avand in vedere faptul ca proprietarul se bucura de o atentie speciala din partea echipei Global Cleaning Solutions, personalul nostru calificat ingrijindu-se deopotriva de curatarea eficienta a feroneriei, de spalarea portiunilor de faianta ori gresie din bucatarie si baie, de eliminarea integrala a prafului din spatele copurilor de mobilier, dar si de slefuirea prizelor, a intrerupatoarelor si a corpurilor responsabile cu iluminarea artificiala.

Cel mai semnificativ avantaj al curateniei la domiciliu este reprezentat de optiunea de a va personaliza dupa bunul plac programul si frecventa interventiilor. Astfel, aveti la indemana posibilitatea de a solicita echipei noastre curatarea atenta a aragazului, degresarea ocazionala a cuptorului, spalarea si decongelarea frigiderului, precum si ingrijirea covoarelor cu solutii speciale. Toate aceste servicii la cerere vor fi insotite de tarife suplimentare, in functie de volumul de munca solicitat.

Ne-am extins paleta de servicii tocmai din dorinta de a raspunde afirmativ nevoilor dumneavoastra, personalul nostru dispunand de o experienta vasta in domeniul menajului si al curateniei la domiciliu. Cu alte cuvinte, scopul nostru este acela de a va facilita sarcinile gospodaresti, astfel incat dumneavoastra sa nu va mai faceti griji in privinta celor trebuincioase curateniei generale, avand simultan mai mult timp liber pentru cei dragi si siguranta ca va lasati caminul pe mainile specialistilor.

© Copyright 2010 - 2019 Global Cleaning Solutions