Cum poate afecta reputatia unei afaceri o pardoseala murdara

Cei mai multi oameni tind sa ignore suprafata pe care calca atunci cand pasesc intr-un birou sau salon. Acest lucru se intampla atat in spatiile rezidentiale, cat si in cele comerciale. Atunci cand se face curatenie, pardoselilor li se acorda mai putina atentie in comparatie cu alte zone ale incaperii. Podelele, indiferent de materialul folosit, sunt de obicei afectate de murdarie, praf si reziduuri. Poate parea o problema minora, dar repercusiunile unei pardoseli murdare va pot afecta afacerea in diferite moduri:

1. Afecteaza sanatatea angajatilor

Podelele murdare intra in contact cu obiectele cazute pe jos si, indirect, cu mainile angajatilor. Cu cat este mai murdara podeaua, cu atat ii predispuneti pe angajati la contractarea de germeni si bacterii. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste podele sunt case pentru germeni si bacterii care provoaca boli. Avand in vedere ca murdaria le ofera un mediu favorabil pentru reproducere, ele se pot multiplica cu o rata exponentiala, iar primii care sufera consecintele vor fi cei care lucreaza in birou.

2. Productivitate redusa

Este mai mult decat evident ca angajatii nesanatosi sunt mai putin productivi. Ei nu au energia sau vigoarea sa se descurce bine la locul de munca. De exemplu, in cazul in care se imbolnavesc, afacerea dumneavoastra va fi lipsita de munca necesara. Acest lucru se datoreaza faptului ca podelele erau murdare. Cu diverse complicatii de sanatate care va afecteaza afacerea, veti petrece cea mai mare parte a timpului si a resurselor in tratarea angajatilor. Aceste fonduri pot fi canalizate catre companie, mai degraba decat sa fie cheltuite pe probleme legate de sanatate.

3. Afecteaza imaginea companiei

Ca afacere, aveti un brand pe care ar trebui sa il protejati. Din fericire, este nevoie doar de o chestiune mica, cum ar fi curatenia, pentru a va distruge imaginea si reputatia. Retineti ca angajatii dumneavoastra nu sunt singurii care sufera consecintele unor podele murdare. Alte persoane, cum ar fi furnizorii, clientii si chiar potentialii parteneri de afaceri, intra in mod regulat in incinta. Ce vor crede atunci cand vad cum arata podeaua? Probabil nu vor ezita sa traga o concluzie, deoarece vor avea o perceptie negativa cu privire la afacerea dumneavoastra. Cel mai grav efect al podelelor superficial curatate este supunerea vizitatorilor la unele boli transmisibile.

4. Pardoselile murdare se pot deteriora usor

O podea murdara are o durata de viata mai scurta, indiferent din ce este realizata. Acumularea murdariei si a altor materiale nedorite pe podea poate duce la corodarea suprafetei sau la deteriorarea structurii. Unele reziduuri pot contine acid sau substante chimice care pot provoca daune semnificative pe podea, in special atunci cand sunt lasate fara a fi indepartate pentru o perioada indelungata. Acest lucru va va obliga sa cheltuiti o suma semnificativa de bani pentru a face fata cheltuielilor de reparatii, lucru pe care ati fi putut sa-l evitati daca ati fi apelat la servicii profesionale de curatenie.

Firmele profesionale de curatenie din Bucuresti combina echipamentele profesionale si produsele de curatare potrivite pentru a se asigura ca locatia dumneavoastra va capata un aspect impecabil in fata clientilor si a celor care o traverseaza zi de zi. Acestea fac podelele sa straluceasca, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de a fi in astfel de spatii si, la randul sau, afacerea dumneavoastra va incepe sa se bucure de avantajele de a avea pardoseli curate.

Publicat in 15 Februarie 2019

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti