Tips and Tricks pentru un spalat profesional de geamuri

Spălarea geamurilor nu a fost niciodată o activitate prea plăcută, motiv pentru care o amânăm cât mai mult cu putință. Cu toate acestea, la un moment sau altul, cineva trebuie să se ocupe și de această treabă, iar pentru un spălat profesional de geamuri am pregătit câteva sfaturi practice în acest articol.

Iată așadar care sunt sfaturile și recomandările noastre ce te pot ajuta foarte mult în timp ce cureți geamurile:

Cumpără un apărat de curățat cu abur

Vrei ca spălatul geamurilor să devină o activitate ușoară și chiar plăcut de realizat? Ei bine, alege să îți cumperi un aparat de curățat geamuri cu abur. Sunt multe dispozitive de acest tip în comerț pe care le poți găsi la un preț chiar accesibil, iar investiția se va dovedi a fi foarte utilă în timpul curățeniei.

Curățarea cu abur a geamurilor va oferi rezultate excelente cu un minim de efort, oferindu-le strălucirea pe care cu toții ne dorim atunci când spălăm geamurile.

Cu ce soluție să speli geamurile

Folosește o soluție specială. Este foarte important să beneficiezi de ajutorul unei soluții special concepute pentru spălarea geamurilor. În comerț vei găsi o mulțime de produse pentru curățat geamuri la prețuri chiar accesibile, așa că îți recomandăm să optezi pentru un produs de calitate. Astfel, îți vei ușura mult munca în timpul spălării geamurilor.

Pentru rezultate optime, ai putea pune în soluția de spălat geamuri puțin oțet, iar astfel murdăria va fi mai ușor de îndepărtat.

De asemenea, un alt truc pentru curățarea geamurilor implică adăugarea bicarbonatului de amoniu în soluția de curățat, iar astfel murdăria va fi mult mai ușor de îndepărtat.

Curăță mai întâi rama geamurilor

Pentru ca rezultatul final să îți ofere cât mai multă satisfacție, ar trebui să cureți mai întâi rama geamurilor și abia în final sticla. Astfel, nu vor rămâne urme pe sticlă, în urma atingerii sale în timp ce cureți ramele.

În zona ramelor se adună toată murdăria, motiv pentru care ar trebui să începi cu ele.

Folosește o singură mișcare

Dacă folosești un ștergător de geamuri sau pur și simplu hârtie și soluție de curățat, ar trebui să faci o singură mișcare într-o singură direcție, astfel încât în final să nu rămână urme nedorite pe geamurile curățate.

Chiar dacă la început va fi nevoie să insiști și să folosești mișcări circulare, în final atunci când lustruiești geamul ar trebui să te decizi asupra unei singure direcții de mișcare, iar astfel nu va rămâne nici cea mai mică urmă.

În final folosește o cârpă uscată

În final, tot ce mai trebuie să faci este să folosești o cârpă uscată, ideal să fie din microfibră, astfel încât să elimini orice urmă lăsată de soluția folosită pentru curățarea geamurilor. Astfel, vei curăța perfect geamurile, obținând un rezultat sclipitor ce îți va oferi foarte multă satisfacție.

Pune în practică toate aceste sfaturi iar mai apoi activitatea de curățare a geamurilor va deveni o activitate relaxantă și plăcută pe care o vei face adesea de bunăvoie.

Publicat in 21 Noiembrie 2021

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti