Dezinfectarea spatiilor de birou

Dezinfectarea spatiilor de birou este extrem de importanta in orice perioada, dar mai ales acum. Conform statisticilor, oamenii ating in jur de 300 de suprafete la fiecare 30 de minute, iar aici putem include pielea, tastatura, manerele, telefonul si multe altele. Asta inseamna ca suntem expusi la sute de mii de germeni in fiecare ora, motiv pentru care igiena la locul de munca, nu doar acasa, este extrem de importanta.

Pentru a va asigura ca spatiul de lucru este curat si ca nu exista riscuri pentru angajati, expertii in curatenie va recomanda o serie de practici bune de luat in seama.

Dezinfectarea spatiilor de birou in 4 pasi simpli

Toata lumea trebuie sa se implice

Un birou nu poate fi mentinut curat daca nu isi doreste intreaga echipa acest lucru. Trebuie sa va asigurati ca fiecare angajat intelege importanta dezinfectarii si respectarea normelor de igiena in perioada acestei pandemii. Reusind sa convingeti toate persoanele care lucreaza in birou despre cat de importanta este curatenia, veti observa ca aceasta va fi mentinuta mai mult timp, iar riscul de imbolnavire scade considerabil.

Dezinfectarea telefoanelor

Cand ne gandim la dezinfectare, avem in general in minte mainile, tastatura, mouse-ul si biroul. Cu toate acestea, telefonul este unul dintre gadget-urile pe care le folosim cel mai des, motiv pentru care, dezinfectarea acestuia este obligatorie. Tineti cont ca telefoanele, fie ca vorbim de cele mobile, ori de telefoanele fixe ale companiei, toate intra in contact direct cu tenul, ceea ce mareste riscul de raspandire a germenilor.

Bucataria si spatiile sanitare

Ca intr-o casa, orice birou trebuie sa aiba bucataria si spatiile sanitare curate. Punand accent pe curatenia din aceste zone, extreme de solicitate, veti observa si din partea angajatilor mai multa atentie si precautie. Asigurati solutiile de spalat si igienizat in intreg biroul, faceti deseori curat in frigider si aerisiti aceste spatii pentru a evita crearea de umezeala sau senzatia de spatiu inchis.

Ajutor din partea profesionistilor

Nu in ultimul rand, pentru a dezinfecta corect un birou, trebuie sa apelati la specialistii in domeniul curateniei. Colaborand cu o firma profesionala de curatenie, veti avea parte de servicii complete, specializate pe nevoile biroului dumneavoastra. Angajatii firmelor de curatenie respecta cele mai stricte norme de igiena si cunosc foarte bine utilitatea solutiilor de curatare, indiferent de tipul suprafetelor care necesita dezinfectare.

In concluzie, beneficiile unui birou curat si dezinfectat nu sunt doar acelea de a micsora riscul de raspandire a noului virus. Un spatiu de lucru curat ofera beneficii serioase pentru sanatatea angajatilor, dar si pentru potentialii clienti. Chiar daca in aceasta perioada nu mai pot veni la intalniri, acestia pot vedea in continuare fotografii cu birourile cu care colaboreaza si vor fi foarte atenti la fiecare detaliu.

Un birou curat denota seriozitate, ceea ce orice afacere de success va putea confirma. Asadar, aveti grija de angajatii dumneavoastra, oferindu-le tot ceea ce au nevoie pentru a se dezinfecta in aceasta perioada, si apelati la ajutorul specialistilor pentru a avea un birou imaculat in fiecare zi.

Publicat in 07 Aprilie 2020

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti