Cum recunosti un operator de curatenie profesionist?

Odata cu cresterea semnificativa a numarului de birouri, piata serviciilor de curatenie s-a marit foarte mult, astfel ca tot mai multe firme isi fac aparitia, fiecare cu oferte din ce in ce mai atractive. Fiind atat de multe oferte este de inteles de ce alegerea celei mai bune firme de curatenie este una dificila. Pentru a simplifica acest proces, mai jos gasiti cateva sfaturi in privinta alegerii companiei perfecte in acest domeniu.

1. Istoric

Istoricul este inteles ca timpul de activare al firmei in aceasta industrie. Cu cat compania activeaza de mai multi ani pe piata, cu atat experienta ei este una ridicata si astfel timpul de realizare a unei curatenii de la A la Z este mult mai scazut decat la una nou aparuta pe piata.

Faptul ca o firma este prezenta pe o piata de multi ani, inseamna ca s-a putut acomoda cu brio la schimbarile aparute si ca a strans in portofoliu un numar impresionant de clienti satisfacuti.

2. Notorietate

Notorietatea sau reputatia firmei este un alt punct care face diferenta dintre o firma profesionista de curatenie si una obisnuita. Aceasta notorietate trebuie sa fie pozitiva deoarece acest lucru semnalizeaza faptul ca aveti de-a face cu oameni dedicati si seriosi in activitatea lor.

3. Solutiile si echipamentele folosite

Produsele si echipamentele pe care o firma de curatenie alege sa le foloseasca vorbesc foarte mult de firma respectiva. Astfel, o firma de curatenie profesionista o sa aleaga intotdeauna cele mai bune solutii si cele mai bune echipamente de curatare.

Produsele profesionale de curatare se caracterizeaza prin:

  • puterea lor de dezinfectare: apelarea la o firma de curatenie presupune si igenizarea si dezinfectarea locului respectiv.
  • puterea lor de curatare: produsele cu o calitate superioara sunt capabile sa curete pana si cele mai impregnate pete.
  • protejarea tesaturii: multe firme aleg sa foloseasca produse puternice pentru inlaturarea petelor si a murdariei, dar acest lucru poate duce la deteriorarea tesaturii. Produsele profesionale de curatare au in compozitie substante ce protejeaza si intaresc tesatura, aducand totodata un miros placut si proaspat pentru un timp indelungat.
  • reinviorarea culorii: o solutie profesionala este capabila sa readuca materialului culoarea initiala.
  • protejarea mediului: in ziua de astazi, ecologic este un cuvant care atrage atentia tuturor oamenilor si toti mai multi se indreapta catre astfel de produse. In cazul produselor de curatare, cele profesionale merg pe filosofia eco si aduc un plus mediului inconjurator deoarece substantele nu afecteaza mediul, oamenii si animalele.

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti