Sfaturi pretioase pentru curatenia de Paste

Desi abia ce au trecut primele zile de primavara, nu putem sa nu ne gandim la curatenia de Paste. Vremea se incalzeste, florile si copacii se innoiesc si acelasi lucru simtim sa facem si cu locuintele noastre. Totusi, mai este valabil procesul pe care il urmau bunicile noastre ori este mai eficient sa apelam la ajutorul specialistilor? In timp ce ambele variante pot fi agreate, pentru ca fiecare decide ce optiune i se potriveste, iata ca serviciile de curatenie ne ajuta sa economisim timp, bani si rabdare in cea mai importanta saptamana dinaintea Pastelui.

Curatenia de Paste inlatura energiile rele de peste iarna

Sarbatorile de Paste sunt o ocazie excelenta pentru a face curatenie generala in apartament, pentru a aerisi fiecare colt al casei si a elimina articolele care doar va ocupa spatiul. Daca aveti copii, in aceasta perioada va veti ocupa mai mult de reuniuni de familie si respectarea traditiilor, motiv pentru care nu veti avea suficient timp la dispozitie pentru a va ocupa de curatenia de Paste. Putem vedea ca solutie la aceasta iminenta situatie serviciile de curatenie profesionala, gratie carora Pastele va deveni mai putin stresant si va va oferi mai mult timp sa va relaxati si sa va bucurati de petrecerea timpului cu familia si copiii.

Aceeasi casa, ambient diferit: Curatenia de Paste pas cu pas

1.Aruncati produsele nefolositoare ori expirate

Primul pas in curatarea temeinica a locuintei dumneavoastra este sa colectati tot ce se afla in jur si sa puneti tot ce gasiti acolo unde ar trebui sa fie. Veti gasi cele mai multe articole neutilizate pe masa de bucatarie ori in dulapuri pe care abia daca le-ati deschis in ultimele luni. Nu pastrati obiectele pe care nu le folositi, in schimb le puteti vinde sau le puteti da deoparte. Verificati si dulapurile cu mancare (din bucatarie), si aruncati produsele expirate ori deschide de mai mult de o saptamana.

2.Curatarea covoarelor si tapiteriei pentru Paste

Cel mai bine este sa apelati la serviciile de curatare a covoarelor si tapiteriei. Firmele care presteaza astfel de servicii utilizeaza detergenti speciali care pot elimina petele specifice, cum ar fi vinul sau petele si mirosurile de la animalele de companie. Curatarea profesionala a covoarelor elimina orice murdarie si particule de praf care se afla in profunzimea fibrelor.

3.Curatenie luna in bucatarie si baie

Bateriile, chiuvetele si usile din baie si bucatarie sunt medii optime pentru cele mai multe bacterii cu care luam contact zi de zi. Este nevoie de o curatare si igienizare a lor in detaliu, ceva mai mult decat putem face zi de zi, printr-o curatenie de rutina. In cazul in care nu va permiteti sa solicitati serviciile unei firme de curatenie profesionala, o puteti efectua chiar dumneavoastra cu cele mai bune produse de curatare. Aplicati-le, lasati-le sa actioneze si dupa incepeti sa clatiti suprafetele cu apa fara detergent.

Pentru unii, curatenia de Paste este o traditie integrata in spiritul sarbatorilor pascale. Fie ca apelati la ajutorul profesionistilor, fie ca va ocupati personal de innoirea ambientului locuintei dumneavoastra, tot ce conteaza este sa eficientizati procesul, pentru a va ramane suficient timp sa va bucurati de lucrurile care conteaza cu adevarat in aceasta perioada.

Publicat in 27 Martie 2019

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti