Masuri de protectie pentru personalul care face curatenie

In timp ce majoritatea oamenilor isi iau masuri pentru protejarea impotriva noului virus, firmele de curatenie trec printr-o perioada de suprasolicitare. Echipa Urgent Curat si-a luat toate masurile necesare pentru a face fata acestei perioade, si pentru a-si ajuta clientii.

Cand vine vorba de curatenie, profesionistii stiu cel mai bine ce inseamna dezinfectarea corecta si ce masuri sunt necesare pentru a opri raspandirea unui virus. In conditiile date, utilizam solutii de curatare profesionala, care dezinfecteaza eficient orice tip de suprafete, pentru a curata complet casele, spatiile de lucru si halele industriale in care suntem solicitati.

Echipele de curatenie acorda o atentie deosebita spatiilor unde virusul ar putea supravietui pentru mai mult timp, precum manerele usilor, balustradele, lifturile si orice alte parti compuse din aluminiu. De asemenea, in zona bailor si a bucatariilor, curatenia este facuta cu ajutorul unor solutii puternice de dezinfectare.

Masuri de protectie pentru personalul care face curatenie din echipa Urgent Curat

Mai mult timp petrecut in spatiile unde este necesara curatenia

In cazul echipei Urgent Curat, curatenia executata respectand cele mai stricte norme, este de fapt o normalitate. Cu toate acestea, echipele au prelungit timpul petrecut in fiecare locatie, pentru a asigura o curatenie asidua, in special in bai, bucatarii, si spatiile aglomerate, precum fabrici si clinici de sanatate.

Echipament de protectie pentru angajati

Pentru a diminua sansele de raspandire a virusului, curatenie se efectueaza doar cu echipament de protectie, in cele mai sigure conditii. In acest fel, angajatii se ocupa de curatarea birourilor, a halelor industriale si a altor spatii, doar cand acestea sunt libere, pentru a evita supraaglomerarea. Asadar, programul de curatenie este realizat cu acordul clientilor, pentru a garanta cele mai bune conditii.

Informarea corecta a clientilor

Urgent Curat isi asuma raspunderea pentru raspandirea stricta a informatiilor corecte si aprobate de institutiile competente. Echipele de curatenie nu vor alimenta zvonurile nefondate, iar clientii care isi doresc mai multe detalii despre masurile de protectie luate, vor primi toate raspunsurile in timp util de la reprezentantii firmei.

Adaptarea sarcinilor

Pentru o mai buna organizare, lista de sarcini este impartita astfel incat curatenia sa fie executata mai des si cu mai multa atentie. De asemenea, igienizarea echipamentelor folosite este extreme de importanta. Nu in ultimul rand, contactul cu banii cash este limitat, la fel si contactul direct cu clientii. Tocmai de aceea, comunicarea este efectuata prin telefon si e-mail, iar plata se face prin transfer bancar.

La capitolul stocuri, Urgent Curat detine solutii si echipamente de protectie necesare pentru urmatoarele luni de zile. In acest fel, putem raspunde afirmativ nevoilor clientiilor. De asemenea, desi este o perioada critica, activitatea va continua fara probleme.

In concluzie, daca aveti nelamuriri cu privire la masurile preventive de raspandire a virusului, ori de felul in care ar trebui efectuata curatenia in aceste conditii, puteti apela cu incredere la firma de curatenie cu care colaborati. Cei mai buni din acest domeniu vor continua sa isi faca treaba, asigurand cele mai bune solutii pentru clienti.

Publicat in 13 Aprilie 2020

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti