Care sunt cele mai dificile locuri de curatat din casa ta

Deseori curățenia pare a fi o misiune imposibilă, mai ales dacă nu ai parte de sprijinul oferit de aparatura special concepută pentru curățenie precum și de niște soluții cu adevărat eficiente. Dar, pe cât de dificil este uneori de realizat curățenia, pe atât este de importantă.

Nu poți trăi într-un mediu mizer, deoarece nu vei beneficia astfel de prea mult confort și totodată pot exista multe pericole pentru starea ta de sănătate. Drept urmare, este necesară o curățenie generală efectuată cel puțin de două ori pe lună, pentru ca mai apoi să te ocupi de menținerea curățeniei.

Atunci când faci curățenie generală, ar trebui să cureți absolut peste tot, chiar și în cele mai dificile locuri de curățat. Iar dacă te întrebi care sunt aceste locuri, atunci le vei descoperi în rândurile următoare:

După electrocasnicele din bucătărie

Electrocasnicele din bucătărie au ceva în comun, pe lângă rolul lor foarte practic: greutatea generoasă. Altfel spus, îți va fi foarte greu să le muți pentru a putea face curățenie în spatele lor sau sub ele. În plus, anumite electrocasnice așa cum este aragazul sau mașina de spălat, sunt imposibil de manevrat din cauza țevilor și a furtunurilor folosite pentru alimentare.

Drept urmare, ai nevoie de aparatura specială cu ajutorul căreia să ajungi în aceste locuri greu accesibile. Accesoriile pentru aspirator includ, de regulă, un dispozitiv pentru curățarea spațiilor în guste.

Sub mobilier

Mobilierul are, de asemenea, o greutate suficient de mare încât să fie aproape imposibil de mutat. Mai mult decât atât, deseori acesta este fixat în anumite spații, așa că nu vei putea face prea ușor curățenie în spatele său sau sub el, dacă spațiul este foarte strâmt. Și în acest sens, aparatura și accesoriile recomandate mai sus se pot dovedi a fi foarte utile.

De asemenea, poți avea în vedere colaborarea cu echipa noastră de curățenie, iar astfel vei scăpa de toate aceste bătăi de cap.

Scurgerile de apă

Știai că zona scurgerilor de apă reprezintă un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor, microbilor și totodată foarte mulți dăunători ar putea trăi aici bine mersi? Cu toate acestea, nu este deloc ușor să te ocupi de curățarea zonelor de scurgere a apelor, deoarece nu ai acces în aceste zone fără echipament de specialitate.

Există soluții în comerț pe care le poți turna în chiuvetă, peste care să torni apoi apă fierbinte, iar astfel tuburile de scurgere a apei vor fi igienizate. Ar trebui să le folosești și tu.

Geamurile exterioare

În final, curățarea geamurilor reprezintă de departe una dintre cele mai delicate misiuni. Dacă locuiești la bloc sau ai o casă cu etaj, cu siguranță curățarea geamurilor exterioare îți provoacă palpitații.

Sunt greu de accesat și totodată poate fi foarte periculos să te ocupi de lustruirea părții exterioare a geamurilor, motiv pentru care ar trebui să lași această activitate în responsabilitatea unor specialiști.

Acestea sunt așadar câteva dintre cele mai dificile locuri de curățat din casa ta. Pentru tine care locurile în care ți-e cel mai greu să ajungi atunci când faci curățenie?

Publicat in 05 Aprilie 2022

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti