Curatenie dupa constructor: ce trebuie sa stii inainte sa alegi un astfel de serviciu

Dacă tocmai ți-ai construit casa ori tocmai ai scăpat de un proces de renovare, cel mai probabil întreaga lucrare a cauzat destul de mult disconfort. Oricât de mică ar fi lucrarea, în urma sa rămâne foarte multă mizerie, deci și foarte mult de muncă pentru a obține un mediul confortabil, plăcut și sănătos.

Toată această curățenie necesită mult efort și mai ales timp, motiv pentru care ți-ai putea dori colaborarea cu o firmă de curățenie, mai ales dacă nu ai beneficiat de acest serviciu de la constructor. Dat fiind faptul că noi oferim astfel de servicii, în acest articol am decis să îți prezentăm care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont înainte de a alege un serviciu de curățenie după constructor. Iată care sunt aceste lucruri:

Ce include pachetul de servicii de curățenie?

În mod normal, optezi pentru o astfel de colaborare atunci când îți dorești rezultate excelente în urma curățeniei. Drept urmare, ai așteptări mari și ai vrea ca firma pe care o alegi să dea dovadă de profesionalism și mai ales de servicii de calitate.

De aceea ar trebui să te asiguri că beneficiezi de un pachet complet de servicii, iar pachetul ales include îndepărtarea resturilor de vopsea, var și ciment, aspirarea pereților, spălarea geamurilor și chiar dezinfectarea întregii locuințe.

Nici măcar cele mai mici detalii nu ar trebui să le scape din vedere celor care fac curățenie în urma constructorului.

Degajarea sacilor de gunoi

În urma unei astfel de operațiuni de curățenie se poate aduna destul de mult gunoi, constând în mod principal în resturi de materiale folosite în timpul construcției sau renovării. Iar dat fiind regimul special de colectare a acestui tip de deșeuri, ar fi de mare ajutor ca firma de curățenie să îți ofere o mână de ajutor în acest sens.

Comunicarea este importantă

Este foarte important să optezi pentru colaborarea cu o firmă ce se arată deschisă comunicării. Spunând de la bun început care sunt așteptările tale de la această colaborare, reprezentanții firmei alese vor ști care sunt aspectele pe care trebuie să se concentreze, iar astfel șansele unei colaborări reușite cresc în mod considerabil.

De asemenea, este util să alegi o colaborare deschisă la feedback-uri, astfel încât orice problemă depistată să poată fi remediată fără certuri sau insistențe.

Prețul nu reprezintă mereu cel mai important aspect

În final, ar trebui să știi că prețul nu reprezintă mereu cel mai important aspect de care să ții cont atunci când alegi o firmă care să te ajute să faci curățenie în urma constructorului. Asta deoarece prețul cel mai mic ar putea însemna și cea mai joasă calitate, ceea ce sigur nu îți dorești.

Caută să optezi pentru cel mai bun raport calitate preț, iar astfel riscurile de a fi dezamăgit sunt minime.

Publicat in 07 Martie 2022

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti