Soluții eficiente de curatare a canapelelor

Fie că vorbim de canapeaua de acasă, ori de canapeaua care tronează în sala de așteptare de la birou, curățarea acesteia poate genera probleme. Canapelele din material textil sunt cele mai predispuse la pătare, transformând curățarea propice și igienizarea într-un proces anevoios și neplăcut.

Este important ca în orice situație în care vă simțiți depășit, ori timpul nu vă permite să vă ocupați personal, să apelați la ajutor specializat. În acest fel, este garantată calitatea serviciilor și promptitudinea, iar petele și mirosurile neplăcute de pe canapea vor dispărea. De asemenea, personalul calificat va știi ce produse și soluții să vă recomande pe viitor. În acest fel, canapeaua va recăpăta culoarea inițială și aceasta se va menține pentru timp îndelungat.

Curățare canapele – sfaturi utile

După ce v-ați așezat pe ea (probabil și mâncat) o bună perioadă de timp, canapeaua dumneavoastră ar putea avea nevoie de o curățare profesională. Indiferent dacă trebuie să eliminați petele încăpățânate sau să aspirați numărul surprinzător de firimituri din țesătură, o firmă profesionistă de curățenie se va ocupa cu ușurință de astfel de sarcini. Personalul calificat a testat zeci de aspiratoare pentru țesături, produse de curățat tapițerii, de îndepărtare a petelor și spray-uri de igienizare, astfel încât să știe ce funcționează (și ce nu) când vine vorba de cea mai importantă piesă de mobilier din casa sau biroul dumneavoastră.

Curățare canapele și igienizare

După ce canapeaua este curată și uscată, puteți ucide germenii și mirosurile persistente cu ajutorul unui spray de igienizare a țesăturilor. Este conceput pentru a ucide 99,9% din bacterii atunci când este utilizat conform instrucțiunilor. Aplicat dela o distanță de 6-8 centimetri și lăsat să acționeze timp de cinci minute va produce rezultate uluitoare. Din păcate, astfel de soluții nu sunt întotdeauna la îndemână și nu se pot procura la fel de ușor ca alte produse de curățenie deoarece nu sunt disponibile în toate magazinele.

Curățare canapele din material textil

Cum putem scoate petele dintr-o canapea din material textil? În primul rând, trebuie efectuată o verificare a codurilor de îngrijire a țesăturilor pentru a vedea ce este sigur de utilizat pe material:

  • - X înseamnă că se poate doar peria materialul;
  • - W / S înseamnă fie soluții de curățare pe baza de apă, fie solvenți;
  • - S înseamnă că trebuie utilizate numai substanțe chimice de curățare pe baza de solvent;
  • - W este cel mai ușor de curățat și înseamnă că agenții de curățare pe baza de apă sunt recomandați.

Pentru țesăturile care pot fi curățate în siguranță cu apă, tratați urmele de mâncare și petele provocate de animalele de companie cu un produs bun de curățare a tapițeriei. Formulele care conțin enzimă abordează atât petele, cât și mirosurile persistente. De asemenea, dacă aveți huse detașabile, va trebui să le dați la o parte pentru a curăța canapeaua, dar și husele în prealabil.

Așadar, când vine vorba de o bună curățare a canapelelor, este important de reținut că orice produs trebuie testat înainte de a fi aplicat pe țesătură și că dacă vă confruntați cu materiale pretențioase, cel mai bine ar fi să apelați la serviciile unei firme de curățenie profesională.

Publicat in 06 Septembrie 2019

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti