Cum curatam un birou in care exista si animale de companie

Din ce in ce mai multe birouri devin tot mai prietenoase cu animalele de companie, in general caini si pisici, acestea facand, uneori, parte din echipa. Rolul acestora intr-o corporatie este de a elimina stresul resimtit de angajati, expertii confirmand ca aduc un deosebit aport in ceea ce priveste eficienta si proactivitatea lor.

Exista in Bucuresti firme de curatenie care se ocupa de igienizarea birourilor pet friendy

Chiar daca toata lumea din birou este iubitoare de animale de companie, covoarele, mocheta si tapiteria nu vor fi. De la urme de labute murdare si pana la par, aceste animalute potenteaza riscul aparitilor de afectiuni, in speta prin inhalarea parului de animale si distribuirea microbilor care se afla pe labutele acestora.

In timp ce cainii pot constituie o modalitate amuzanta de a adauga un sentiment de familiaritate si de personalitate la locul de munca, curatarea profesionala a biroului in care sunt cazati acestia trebuie respectata in detaliu. Exista, de altfel, firme de curatenie in Bucuresti care se apleaca asupra acestor nevoi si ofera pachete complete pentru igienizarea si curatarea optima a birourilor.

Iata cum decurge o curatenie profesionala intr-un birou cu multi angajati, in care exista si un animalut de companie:

1. Aspirare cu echipamente performante

Dumneavoastra (sau echipa de curatare) veti avea nevoie de un dispozitiv de curatare de buna calitate pentru a indeparta parul de caine, in cazul in care la locul de munca exista covoare sau mocheta. Aspirarea puternica, optiunile excelente pentru perii si un filtru de top sunt toate esentiale intr-un aspirator performant dedicat acestor locatii. O firma de curatenie din Bucuresti care dispune de echipamente de top, cu putere de aspirare net superioara celor obisnuite este solutia optima pentru a preveni imprastierea alergenilor in biroul dumneavoastra.

2. Curatarea accesoriilor pentru animalute

Daca in birou exista un patut pentru caini, jucarii sau orice alt tip de accesoriu cu care veti intra adesea in contact, acestea vor trebui curatate sau inlocuite in mod regulat pentru a reduce mirosurile neplacute si bacteriile. Tesaturile cu care intra in contact animalutele trebuie sa fie igienizate la o temperatura inalta pentru elidarea riscului de alergii.

3. Improspatarea biroului

Nu este usor sa lasati ferestrele deschise in timpul celor mai reci luni, insa asigurarea faptului ca biroul este bine aerisit este o modalitate de a minimiza mirosurile persistente ale animalelor de companie. Daca nu puteti aerisi biroul in fiecare zi, mentionati acest aspect firmei de curatenie si personalul va va indica cele mai optime solutii care nu pun in pericol animalutele de companie.

Publicat in 15 Februarie 2019

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti