Curatarea canapelelor: tehnici si produse speciale

Canapelele sunt adesea expuse murdăriei, dat fiind regimul de exploatare destul de ridicat. Astfel, dacă nu folosești o husă pentru a-ți proteja canapeaua, vei observa că după un timp de la achiziționare aceasta nu mai arată la fel de bine precum în prima zi.

Poți să îți faci canapeaua să arate ca nouă, însă pentru a reuși asta este necesar un procedeu de curățare destul de complex, ce implică utilizarea unor tehnici și produse speciale. Despre acestea vorbim în rândurile imediat următoare.

Iată cum se face corect curățarea canapelelor:

Cumpără produse special concepute pentru materialul canapelei tale

Nu poți folosi chiar orice produs atunci când îți propui curățarea canapelei, deoarece poți face mai mult rău decât bine. Ar trebui să ții cont în mod special de materialul cu care a fost tapițată canapeaua pe care o deții, astfel încât să nu riști distrugerea lui.

În comerț vei găsi produse special concepute pentru curățarea diferitelor tipuri de țesături iar înainte de a folosi un produs anume, îți recomandăm să îl testezi într-un loc mai puțin vizibil, pentru a-i verifica compatibilitatea.

Folosește un aspirator

Înainte de toate, ar trebui să ai în vedere folosirea unui aspirator, cu ajutorul căruia vei aspira praful, firmiturile și murdăria în general. Cu cât aspiratorul este mai puternic, cu atât mai bine. Insistă în timpul aspirării, deoarece canapeaua găzduiește destul de mult praf și chiar dacă nu este vizibil, acesta există.

Rezultatele optime le vei obține dacă vei folosi un aspirator cu abur, acesta garantându-ți curățarea în profunzime a țesăturii, igienizând-o și făcând canapeaua să arate precum atunci când era nouă.

Solicită ajutorul unor specialiști

Știai că există firme care oferă servicii de curățenie chiar la tine acasă? În pachetul de servicii de care poți beneficia se află și curățarea canapelei, aspect pe care ar trebui să îl ai și tu în vedere atunci când îți propui curățarea canapelei tale.

Prin urmare, dacă ai investit mult în achiziționarea canapelei tale, aceasta fiind de o calitate premium, nu ar trebui să riști încercând fel și fel de metode de curățare, care ar putea să lase urme imposibil de remediat. Apelând la ajutorul specialiștilor, vei ști că ți-ai lăsat canapeaua pe mâini bune, iar aceasta va fi eficient curățată fără a exista riscul distrugerii sale, ci dimpotrivă, va fi foarte eficient curățată.

Pune în practică aceste 3 sfaturi simple iar astfel canapeaua ta va arăta ca nouă, așa că sigur ne vei mulțumi mai târziu.

Publicat in 20 Noiembrie 2021

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti