De ce aveti nevoie de curatare profesionala pentru studioul de yoga?

Bacteriile, virusurile si mucegaiul iubesc caldura, umezeala si intunericul, iar studiourile de yoga si echipamentele din cadrul acestora pot fi calde, umede si intunecate. Studioul ar putea fi locul de reproducere perfect pentru agenti patogeni si germeni. Chiar daca stergeti fiecare covoras la sfarsitul fiecarei ore, acest lucru nu este suficient pentru a preveni raspandirea infectiilor prin studioul dumneavoastra.

Curatarea profesionala va poate ajuta sa reduceti aceste riscuri si sa va protejati clientii si cladirea, fara a fi nevoie sa petreceti o gramada de timp cercetand si investind in solutii si aparate de curatare potrivite. Sa vorbim despre motivul pentru care aveti nevoie de curatare profesionala pentru studioul de yoga si de ce este solutia cea mai ieftina si mai eficienta.

Patogenii obisnuiti din studiourile de yoga

Multe tipuri diferite de ciuperci, bacterii si virusuri pot fi gasite intr-o clasa de yoga necuratata, dar si intr-o sala de fitness sau gimnastica. Infectiile, virsurile si germenii care pot fi contactati in studiourile de yoga si nu numai sunt:

  • • Viermi inelari
  • • Veruca
  • • Conjunctivitele virale
  • • Infectii ale pielii
  • • MRSA
  • • HPV

Desi majoritatea sunt usor de tratat si nu reprezinta o preocupare majora pentru sanatatea majoritatii oamenilor, unii sunt mai agresivi. Nimeni nu vrea sa riste o infectie.

Curatarea transpiratiei

Daca doriti sa evitati aceste infectii, trebuie sa curatati cu diligenta orice ar putea avea urme de transpiratie. Ar trebui sa folositi un produs dezinfectant pe fiecare echipament intre fiecare utilizare.

Folositi un produs de curatare ecologic care asigura curatenia si dezinfectarea chiar si in spital. Este solutia perfecta pentru un studio de yoga curat si igienizat, care doreste sa-si limiteze impactul asupra mediului, fara a risca sa-si expuna clientii la infectii.

Oprirea mucegaiului

Dupa ce echipamentul dvs. este curat, urmatorul lucru de care trebuie sa va faceti griji este mucegaiul. Mucegaiul poate fi o problema in orice clasa de yoga. Umiditatea suplimentara este exact ceea ce au nevoie sporii de mucegai pentru a incepe sa creasca si sa se inmulteasca.

Pastrarea mucegaiului sub control este importanta pentru sanatatea si confortul clientilor. Mucegaiul poate irita plamanii si poate crea un miros umed, neplacut. De asemenea, arata inestetic si este o modalitate excelenta de a stopa venirea clientilor, in special clientii constienti de sanatate care frecventeaza studiourile de yoga.

O firma de curatenie profesionala va poate ajuta sa rezolvati problema mucegaiul si sa restabiliti mirosul curat al studioului. Acest lucru se datoreaza echipamentelor speciale de ultima generatie, precum aspiratoare cu filtre HEPA care pot capta sporii de mucegai si reduc probabilitatea de inmultire a acestora.

Alegerea unui serviciu de curatare profesionala va poate reduce efectiv costurile de operare. Nu va luptati pentru a tine pasul cu problemele mucegaiului si nu pierdeti clientii pentru infectii bacteriene.

Publicat in 07 Septembrie 2020

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti