Merita banii firma de curatenie pe care ati contractat-o?

Un serviciu minunat de curatenie va poate transforma locuinta. Pe langa beneficiile evidente (chiuvetele sclipitoare si covorul impecabil aspirat), un serviciu de curatenie de top le ofera clientilor sai mai putin stres si mai mult timp liber. Acestea sunt asteptarile pe care ar trebui sa le aveti de la un serviciu de curatenie care este profesionist, de incredere, asigurat si bine cotat. Dar, din pacate, nu toate serviciile de curatare ofera aceleasi beneficii - Ce e drept, inainte sa bateti palma cu o firma de curatenie trebuie sa faceti un mic research pentru a afla parerile obiective ale persoanelor care au lucrat in trecut cu acea companie.

Pentru a vedea daca serviciul de curatenie oferit de catre firma angajata este de calitate si va ofera promisiunile stipulate in contract trebuie sa verificati anumite aspecte.

Iata cum sa va puteti da seama daca acel contractat semnat de dumneavoastra isi indeplineste toate punctele.

Observati detaliile

Nu este suficient ca locuinta dumneavoastra sa aiba acea atmosfera generala de curatenie: detaliile mici conteaza. Verificati urmatoarele aspecte pentru a va asigura ca ati contractat o firma de curatenie diligenta cu privire la detalii.

Fara praf detectabil. Concentrati-va sa priviti in locurile mai putin evidente, cum ar fi varfurile rafturilor inalte, sub obiecte decorative, pe paletele ventilatoarelor de tavan si pe abajururi. O curatare de inalta calitate ar trebui sa poata trece serios „manusa alba” in orice colt al casei!

Toate corpurile trebuie să fie curatate si sa luceasca. Examinati pentru amprente si pete neglijate. Daca aveti in casa elemente din inox care nu sunt tratate pentru antiamprenta, atunci verificati daca acestea au fost curatate sau sunt inca pline de amprente.

Baia trebuie sa fie perfect curatata și igienizata, chiar si cosul de gunoi din baie sau suportul pentru hartia igienica. De asemenea, sitele de la scurgeri trebuie sa arate si acestea impecabil si sa fie dezinfectate deoarece pastreaza cele mai multe bacterii.

Tevile din casa trebuie curatate si sterse complet de urmele de praf.

Cititi amprenta fina

Daca v-ati intoarce acasa si ati observa ca o zona a casei dumneavoastra nu a fost curatata corespunzator, cum ar raspunde serviciul dvs. de curatenie? O firma de curatenie profesionista ofera o garantie de satisfactie de 100%. Daca un client nu este multumit de produsul finit, acesta are trebuie sa contacteze firma respectiva si aceasta sa revina pentru a finaliza cu succes sarcina.

Puneti intrebari

Un serviciu excelent este avansat si onest cu clientela, astfel incat nu ar trebui sa existe nicio nelamurire cu privire la standarde si preturi. O firma de curatenie profesionista trebuie sa ofere estimari gratuite, fara obligatii, inainte de rezervare, o defalcare a ceea ce presupune serviciul de curatenie standard si optiunea de a va personaliza serviciile in functie de nevoi.

Serviciul dvs. de curatenie atinge - sau mai bine - depaseste asteptarile dvs.? Daca nu, este timpul pentru o actualizare si contractarea unei alte companii care sa va ofere ceea ce aveti nevoie.

Publicat in 18 Mai 2020

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti