Solutii de curatat facute in casa recomandate de echipa Urgent Curat

Cu totii dorim o casa impecabila in fiecare zi, doar ca acest lucru necesita foarte mult timp si efort si cum timpul este limitat totul devine contra cronometru. De multe ori, dupa o zi obositoare si stresata la locul de munca, tot ce ne dorim este sa ne intindem in pat, sa facem o baie si sa dormim.

Pentru cei care au in schimb copii mici, lucrurile sunt si mai dificile. Un copil necesita foarte multa atentie si in ciuda faptului ca stai tot timpul cu ochii pe el sa nu se loveasca, sa sparga sau sa verse ceva pe jos, o clipa de neatentie si covorul este murdar si plin de pete, peretii plini cu desene, toate jucariile pe jos. Acestea devin amintiri pretioase in timp, dar momentan, covorul trebuie sters, peretii la fel si tot locul igienizat.

Pe langa murdaria si accidentele precum: bauturi scapate din greseala pe jos, mancare cazuta, etc., care se intampla intr-o locuinta, produsele de curatenie pot costa o avere si pretul acestora devine din ce in ce mai mare. Pe langa pret, fiind produse chimice, acestea agreseaza foarte rau mobilierul, dar si tesatura din covor sau din canapea, iar vaporii eliminati in aer sunt foarte nocivi pentru corpul uman.

In randurile de mai jos o sa va prezentam cateva solutii pentru curatenie facute in casa cu ingrediente naturale. Sunt foarte simplu de realizat, iar efectele lor vor fi sesizate imediat.

1. Solutie de curatat covoare facuta in casa

Covoarele si mochetele sunt precum un burete si mereu aduna praf si impuritati, astfel curatarea lor este necesara de cel putin 3 ori pe saptamana. Dar nu doar praful se aduna pe acestea, si petele apar in permanenta ca urmare a accidentelor care survin pe suprafata lor. Necuratate la timp, petele de pe covoare se impregneaza foarte tare in tesatura si devin aproape imposibil de curatat. Acestea trebuie sa fie sterse in momentul in care pata apare. Cea mai buna solutie pe care puteti sa o preparati in casa atunci cand pata apare este compusa dintr-o lingura de bicarbonat de sodiu, otet, apa si detergent. Faceti aceasta compozitie si aplicati pe suprafata petei, lasati sa actioneze timp de 5 minute, apoi frecati cu o perie sau o laveta.

2. Solutie de curatat mobila facuta in casa

Praful se pune pe mobilier si pe diferite obiecte din casa imediat ce ati sters suprafata cu o carpa. Daca doriti sa ii dati mobilei un luciu natural si sa o protejati de depunerile de praf atunci preparati urmatoarea solutie: 10 picaturi de ulei de argan, portocale, sau uleiul preferat in 250 ml apa si doua linguri de solutie de geamuri. Agitati bine si apoi pulverizati pe suprafata mobilei. O sa observati cum aceasta prinde un luciu foarte frumos si miroase extraordinar.

3. Solutie de curatat geamuri facuta in casa

Geamurile se murdaresc imediat si se prafuiesc la fel de repede. Daca nu vreti sa cheltuiti o avere cu solutii de curat geamul atunci aveti nevoie de 4 ingrediente pentru a prepara o solutie simpla si naturala. Tot ce aveti nevoie este 250 ml apa, zeama unei lamai, 2 linguri de bicarbonat de sodiu, 3 linguri de otet. Amestecati ingredinetele intr-o sticla cu pulverizator si aplicati pe geamuri. O sa aveti instant geamuri curate si stralucitoare.

Aceste solutii sunt bune si eficiente, dar atunci cand trebuie facuta o curatenie generala este de preferat sa apelati la o firma de curatenie care foloseste produse ecologice de curatat. Urgent Curat este compania care a adunat in portofoliu cele mai bune produse de curatat realizate pe baza de plante, care nu deterioreaza tesatura, ci din contra, o intaresc, iar geamurile si mobilierul, de asemenea, o sa fie curatate cu produse ecologice de inalta calitate. Aparatura pe care echipa Urgent Curat o are va asigura o curatare si o igienizare exemplara.

Publicat in 27 Martie 2019

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti