Curatare eco pentru pardoseli laminate

Produsele de curățare utilizate în mod obișnuit sunt nu numai dăunătoare sănătății dumneavoastră, ci și foarte periculoase pentru planetă. Din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de amprenta lor asupra mediului, astfel că industria curățeniei a dezvoltat soluții care vă protejează mediul și sănătatea, fără a sacrifica eficiența. Există alternative la agenții de curățare pe bază de substanțe chimice care vă vor ajuta să curățați parchetul laminat în condiții de siguranță, ecologic și ușor.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să realizați curățarea ecologică a pardoselilor laminate

Apa calda

Curățarea pardoselilor laminate care nu sunt excesiv de murdare este foarte simplă. Pardoseala laminată necesită o întreținere minimă datorită stratului gros și dur de melamină care o protejează. Măturarea și spălarea cu apă caldă ar trebui să fie suficiente pentru a menține luciul frumos al podelelor laminate. Aveți grijă să nu vă zgâriați parchetul laminat cu părțile metalice ale măturii sau mopului.

Oțet

Ecologic și eficient din punct de vedere al costurilor, oțetul face minuni în procesul de curățare eco pentru pardoselile laminate. Uneori, s-ar putea să simțiți că mai aveți nevoie de un fel de agent de curățare. Într-un astfel de caz, nu folosiți produsele de curățat convenționale, ci optați pentru oțet. Amestecat cu apă caldă în părți egale, oțetul vă va curăța eficient parchetul laminat și nu vă va costa o avere sau sănătatea dumneavoastră si a celor din jur.

Profesioniști

Când vă confruntați cu parchet laminat foarte murdar, probabil veți avea nevoie de echipamente și detergenți mai puternici. Dacă vă dedicați curățării ecologice pentru pardoselile laminate, atunci ar trebui să căutați firme de curățenie profesionale care oferă soluții de curățare ecologică. Fără experiență în domeniu, vă va fi dificil să obțineți aceleași rezultate ca un serviciu de curățenie profesional. În plus, lucrul cu profesioniști vă va proteja proprietatea și vă va economisi mult timp, probleme și bani.

Fără agenți de curățare

De obicei, nu ar trebui să aveți nevoie de agenți de curățare, ceruire sau lustruire pentru a efectua curățarea podelelor laminate. Evitați și agenții pe bază de săpun, deoarece aceștia pot lăsa un reziduu striat sau o peliculă pe podele. Ideea este de a evita toate tipurile de agenți de curățare de pardoseală convenționali și de a folosi doar o cârpă moale sau o mătură cu peri atunci când vă curățați pardoseala laminată.

Curățarea eco pentru pardoselile laminate nu este dificilă, dar implică consistență și perseverență. Efectuarea de curățări regulate este mai importantă decât utilizarea unor agenți puternici care în realitate nu pot să vă ajute să vă curățați podelele, ci, de fapt, să le distrugeți. Pardoselile laminate sunt realizate pentru o întreținere ușoară și de aceea sunt ușor de păstrat curate dacă pur și simplu faceți lucrurile multe mai simple.

Publicat in 16 Ianuarie 2021

Afla acum cat este de simplu!

Toti specialistii nostri beneficiaza de cea mai buna pregatire

978
Proiecte
7351
Clienti multumiti